Letní tábory 2024

Pojďte s námi prožít 14 krásných dnů a vyberte si jeden z našich táborů

PŘIHLÁŠKA Storno podmínky
uvodni foto

V Říši divů

30.6. – 13.7. 2024

Moje drahá družino, pojďte se se mnou vydat do Říše divů, kde potkáte mnoho fantastických postav, rostlin a zvířat, stranu dobra a zla. Vydejte se spolu s Alenkou a se mnou na předurčenou cestu v této Říši snů a divů, která bude plná zážitků, zábavy, ale také dobrodružství a možných překážek.Potřebuji vás, abyste mi pomohli zachránit svět dobra, porazit mou sestru Srdcovou královnu a zbavit můj zámek kletby. Celou cestu nás budou doprovázet mí nejvěrnější a nejbližší přátelé.Vaše Bílá Královna

Vendula Pičmanová, Kristýna Kroužková

5.900,-

uvodni foto

Indiánské léto

14.7. – 27.7. 2024

Bratři a sestry, podle pověstí se blíží den, kdy nastane zkáza naší indiánské země. Tato zkáza prý bude mít podobu bílého muže, který zpustoší naši louku se zelenou trávou, stříbrnou řeku plnou ryb i husté lesy plné zvěře. Legenda praví, že jedinou záchranou je amulet, který našim předkům předal sám Velký Manitou. Musíme se vydat na cestu, dokud slunce svítí na naše kroky a sjednotit indiánské kmeny. Ať nad naší zemí znovu zavládne mír a blahobyt. Veliký Manitou vede naše kroky a svého cíle dosáhneme. Howgh.

Anna Kotrčová

5.900,-

uvodni foto

S Petrem Panem do Země Nezemě

28.7. – 10.8. 2024

Vydejte se s námi do Země Nezemě, kde děti nestárnou, starosti se rozplynou a zábava nikdy nekončí. S Petrem Panem, piráty, vílami a dalšími nadpřiozenými bytostmi zapomeneme na všední svět a možná se vám ani nebude chtít vrátit!

Jan Moravec, Josefína Kopalová

5.900,-

uvodni foto

Země vycházejícího slunce

11.8.–18.8. 2024

Země je v ohrožení, posvátný meč byl ukraden. Císař povolává všechny udatné samuraje , aby splnili svoji povinnost. Dokaž , že si pravým samurajem a zúčastni se mise na záchranu ztraceného artefaktu a užit si mnoho zábavy.

Vojtěch Němec

4.400,-

K uhrazení pobytu na našich táborech můžete čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele. Můžete čerpat buď plnou výši ceny pobytu nebo jen její část a zbytek doplatit.

Na pobyty na dětských letních táborech přispívají i zdravotní pojišťovny. Zdravotní pojištěny mají své formuláře, které Vám s nástupem dítěte na tábor potvrdíme.

Můžeme Vám nabídnout rozložení platby do dvou až tří splátek po předchozí domluvě. V případě dotazů se obraťte na hospodáře spolku, Lucii Skalickou.